Modus bend čini šest vrhunskih obrazovanih muzičara: ženski i muški vokal, bubanj, bas gitara, gitara i klavijatura.Svi koji su bili na našim nastupim znaju da je dobra atmosfera naše drugo ime. Preko sto nastupa godišnje dokazuje da smo jedan od najtraženijih bendova. Na našim nastupima možete čuti stranu i domaću pop i rok muziku kao i veliki broj narodnih i starogradskih pesama. 

  • s

Tamara, vokal

"Muzikom se bavi dugo. Tokom 90-ih imala nekoliko hitova poput pesme "Ostani" koju je snimila samostalno i pesme "Gde si ti (Secanje me nocas ubija)" koju je snimila sa W-Ice and Power Team. Snimila je 3 CD-a, pevala u grupama Mayday, Vanila, Charter, nastupala po klubovima sirom regiona i saradjivala sa mnogim poznatim imenima kao sto su Neda Ukraden i Zijo Valentino. Bavi se i pevanjem pratecih vokala u studiju i na koncertima"

  • s

Dragomir, vokal

Više od 15 godina na sceni. Pevačko iskustvo stekao po klupskim svirkama, proslavama firmi, svadbama i na koncertima. 

  • s

Dejan, klavijature, vokal

Dugo godina na sceni.. Svirao u KUD-u Drvar, a kasnije u AKUD- Španac gde je stekao veliko iskustvo.Svirao se velikim brojem poznatih estradnih imena Sasa Matic, Ivana Selakov, Marinko Rokvic i mnogi drugi.  Pohadjao jazz klavir kod priznatog profesora Milana Komnenića.

  • snesa_2_(3).jpg

Neša , gitara, vokal

Završio je učiteljski fakultet i njegovi đaci kažu da je nabolji učitelj, a mi kažemo da je najbolji gitarista. Ljubav prema muzici pokazuje od malih nogu. Sem sviranja u Modus bendu sarađuje i sa eminentinim džez muzičarima zato nemojte da se iznenadite kada ga vidite na nekom džez festivalu. Za njega se priča da zna da ne postoji pesma koju ne zna da odsvira.

  • sbend za svadbe

Srđan, bas gitara, vokal

Dugogodisnje iskustvo stekao svrajuci u raznim autorskim i cover bendovima, ali i kao studijski muzičar. Krasi ga manirsko sviranje isntrumenta. Za njega kazu da je jedan od boljih basista u zemlji. Dolaskom u modus bend podize nivo svirke na veci nivo.

  • s

Milan, bubnjevi

Svirao u nekoliko rok i u nekoliko narodnih bendova.  Pre svega veliki profesionalac cenjen medju kolegama.  Izuzetan poznavalac svih muzickih zanrova. sto bi se reklo svira sve  od baha do sevdaha