Vrste muzičkog programa


Program

Ovo je idealna opcija za vašu proslavu. Izborom ove opcije nećete doći u situaciju da se izvode neprimerene pesme ili da dodje do pada atmosfere ili neki gost
"uzme" muziku za sebe birajući samo njemu interesantne pesme. Bend u ovom slučaju izvodi unapred dogovoren repertoar sa vama i na taj način vaša svadba, rođendan ili bilo koja druga proslava će ostati upamećena po dobroj atmosferi. S obzirom da bend koji radi programske svirke mora da ima veliki repertoar u raznim žanrovima ova opcija je nešto skuplja, ali zasigurno i najbolja


Poluprogram

Poluprogram podrazumeva da bend posle nekog vremena ispunjava želje gostima. Mana ovakvog koncepta je u tome što se nakon izvesnog vremena može desiti da se pesme često ponavljaju, a i da se poručuju pesme koje su neprikladne za proslavu.

Sa poručivanjem

Ova opcija podrazumeva da bend prima narudžbe od vaših gostiju. Gosti će narudžbe pisati na ceduljicama, a bend će pozdrave objavljivati preko razglasa.
Na taj način program prepuštate vašim gostima, tako da može doći do izvođenja neprimerenih pesama, naglog prelaska iz brzih u spore pesme itd.